Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://fondacaliu.com/

Nom: Restaurant Fonda Caliu

Adreça: Carretera del Catllar km. 3
43764 Tarragona

Telf.: 633200944

Correu: fondacaliu@gmail.com

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Com a establiment d’hostaleria tenim un formulari de reserves on es recopila la informació necessària per a aquesta fi. Els camps que se sol·liciten són les dades personals del client, a més de les seves dades de contacte, dates de reserva, nombre de persones de la reserva al nostre Restaurant i comentaris.

Aquestes dades els recopilem per a la nostra base de clients i durant un cert període amb finalitats de servei al client. S’utilitzen també amb la finalitat d’informar al client dels possibles canvis en la seva reserva i/o perquè pugui rebre informació del nostre càmping a posteriori,

Al moment que un client realitza una reserva està autoritzant expressament a Restaurant Fonda Caliu, al tractament automatitzat de les seves Dades Personals per poder atendre les seves peticions de serveis. Restaurant Fonda Caliu inclourà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades.

Restaurant Fonda Caliu no cedirà o comunicarà a tercers les dades recaptades sense previ consentiment exprés de l’usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l’usuari ens hagi sol·licitat. L’usuari podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Càmping Santes Creus a traves del correu electrònic: fondacaliu@gmail.com

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

El nostre sistema d’analítica és a través de l’eina de Google Search Console  per fer un seguiment del nostre funcionament web. Podeu fer un cop d’ull a la seva Política de Privadesa

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Restaurant Fonda Caliu  no envia dades fora de la UE. Restaurant Fonda Caliu protegeix les teves dades a través de les eines de nostre:

Hosting 1&1 INTERNET ESPAÑA S.L.U. Politica de Privacidad

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat, en concret,

Akismet. Política de Privacidad

Informació de contacte

Informació addicional

L’usuari podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Restaurant Fonda Caliu a traves del correu electrònic: fondacaliu@gmail.com

Com protegim les vostres dades

Incloem mesures tècniques com el xifrat; mesures de seguretat com la identificació de dos factors; i mesures com la formació del personal en matèria de protecció de dades.

De quins tercers rebem dades

Estem implantant sistemes d’informes interns, mecanismes de contacte o recompenses per errors per evitar bretxes de dades.

No rebem dades de tercers.